Wiosenny, lekki obiad. Oto młoda, zielona fasolka szparagowa, ugotowana, trafia na patelnię prosto w objęcia…

Wiosenny, lekki obiad. Oto młoda, zielona fasolka szparagowa, ugotowana, trafia na patelnię prosto w objęcia…
Chemicy uważają, że żadna substancja nie śmierdzi, tylko ma swój specyficzny zapach. Podobnie, żadne wino…
Jak promować wino w Polsce? Kto powinien się tym zająć? Jak wygląda promowanie wina? Jako…
Potrawa „Filet z pstrąga łososiowego z sosem maślanym i zapiekanką bakłażanowo-pomidorową” – bo tak brzmi…
Recenzji win kupinych w marketach jest w Internecie bez liku, Studio Wina postanowiło zatem zwolnić się od tego obowiązku. Tu jednak zrobię odstępstwo i słów kilka skreślę. A czemuż to? A dlatego,…
Patera została pokryta grubym materacem rukoli, sporo, dorosły człowiek mógłby spokojnie uciąć sobie w niej drzemkę. Dalej w jej pielesze trafiły kawałki pomidorów i delikatnie wędzonej szynki typu parmeńskiego z paroma piórkami…
Kto wina nie pije i nie smakuje, ten jest wariat, albo zwariuje! – takie i podobne toasty towarzyszyły nam w degustacji. Mamy karnawał więc atmosfera biesiadna jest jak najbardziej na miejscu. ð…
Subscribe now to get notified about exclusive offers from The Voux every week!